Plačila in nakupovanje

Katere načine plačil omogočate?

1. Po povzetju, kjer znesek, brez dodatnih stroškov poravnate dostavnemu uslužbencu.
2. Z nakazilom na transakcijski račun. Izdelki bodo odpremljeni najkasneje naslednji dan po prilivu.
3. S kreditnimi karticami Mastercard in Visa. Plačevanje s kreditnimi karticami poteka preko sistema Paypal, ki vam omogoča najvarnejši način spletnega kartičnega plačevanja. Izdelki bodo odpremljeni najkasneje naslednji dan po prilivu.
4. S Paypal računom. Izdelki bodo odpremljeni najkasneje naslednji dan po prilivu.

Kako dolgo traja, da dobim paket?

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo naslednji dan. V primeru plačila na transakcijski račun, preko PayPal sistema ali kreditne kartice, odpremimo isti ali naslednji dan ob prilivu.

Dostava

Kolikšen je povprečen čas dostave?

Povprečen čas dostave traja 1-5 dni.

Koliko stane dostava?

Strošek dostave 2,90 € se vam obračuna pri naročilih:
– s plačilom s kreditno kartico
– z nakazilom na TRR
– s plačilom preko Paypal-a

Strošek dostave 3,90 € se vam obračuna pri naročilih:
– s plačilom ob povzetju

Strošek dostave se obračuna v košarici.

Ali lahko vrnem produkt, če mi ni všeč?

Verjamemo, da vam bodo naši produkti všeč. Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@dynamic-trade.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 10 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, originalno zapakirano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, poškodovano, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 10 dni od prejema vrnjenih izdelkov in sicer v vrednosti predloženega računa, z odštetim, stroškom dostave. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Možnost vračila ne velja če je potrošnik odstranil originalno pakiranje.

Podjetje

Kdo smo ZOBNA-ŠČETKA.SI?

Smo mlado inovativno podjetje DYNAMIC-TRADE d.o.o., ki razvija svoj inovativen izdelek. S podjetjem RADIUS smo našli skupno vizijo in v prihodnosti bomo na trgu predstavili nove, visoko kakovostne izdelke, ki so drugačni od obstoječih. Naše poslanstvo je zagotoviti najboljše zdravje zob naših strank.

Kje lahko kupim izdelke ZOBNA-ŠČETKA.SI?

Izdelke RADIUS lahko trenutno naročite prek naše spletne trgovine in v nekaterih lekarnah ter specializiranih trgovinah.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.
Zobna-ščetka.si