zobne ščetke RADIUS

Splošni pogoji poslovanja


Pred uporabo spletne trgovine, vas vabimo, da pazljivo preberete spodaj navedene Splošne pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. V kolikor se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravljata Pošta Slovenije in GLS, ki sta naša pogodbena partnerja. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Spletna trgovina www.zobna-scetka.si ni odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte.

Dobavni rok

Ponudnik najkasneje v treh delovnih dneh blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Elektronsko sporočilo vsebuje izpisek naročila, kjer so navedeni naročeni artikli in skupna cena ter telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in vpis osebnih podatkov v spletno trgovino www.zobna-scetka.si je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. Ponudnik www.zobna-scetka.si se obvezuje, da bo kakršnekoli podatke, pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov(Ur. list RS št. 86/2004) in ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Odgovornosti

Ponudnik www.zobna-scetka.si se trudi, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Kljub temu se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja.

Možnosti plačila

Za vsa naročila vam zaračunamo stroške poštnine v višini 1,40 EUR
Plačilo po predračunu:

Plačilo po predračunu priporočamo vsem, ki uporabljajo storitve spletnega bančništva, saj se tako izognejo provizijam, ki jih zaračunajo banke in pošta.
Ta opcija je namenjena tako pravnim kot tudi fizičnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine www.zobna-scetka.si. Predračun Vam pošljemo po e-pošti na naslov, ki ste ga ob Vašem naročilu navedli, lahko pa Vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Predračun prejmete v roku 48 ur oziroma dveh delovnih dni. Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

Osebni prevzem:

V primeru osebnega prevzema naročenega blaga na naslovu podjetja Dynamic Trade d.o.o., Tbilisijska 57b, 1000 Ljubljana, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Plačilo je možno le z gotovino.

Plačilo po povzetju:

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Pri plačilu ob dostavi Pošta Slovenije zaračuna provizijo (trenutno 1,20€), ki jo krije kupec. Ter strošek odkupnine v višini 1,22 EUR.