zobne ščetke RADIUS

Pogosto zastavljena vprašanja

Hitro in enostavno lahko odgovor na vaše vprašanje najdete s pomočjo uporabe pogostih vprašanj, vprašanj, ki nam jih obiskovalci najpogosteje zastavljajate.

 


Ščetine – zakaj tako veliko ščetin?

Veliko število mehkih ščetin omogoča bolj natančno ščetkanje in daljše ščetkanje brez dodatnega napora.

Ročaj – zakaj tako velik?

Oblika ročaja omogoča lažje in pravilnejše ščetkanje. Veliko ljudi pritiska na dlesni premočno saj nimajo dobrega oprijema, ter tako nenamenoma pritiskajo na dlesni.

Za levičarje ali desničarje – zakaj?

Študije so pokazale, da so za odlične rezultate pri ščetkanje najboljše asimetrično oblikovane ščetke. Asimetrična postavitev ščetke omogoča ščetinam, da se avtomatsko postavijo pod pravilen naklon, kot ga priporočajo zobozdravniki, za učinkovito ščetkanje.

 

Original in Scuba – kaj je razlika?

Obe ščetki sta iste oblike. Ščetka Original je izdelana iz trde celuloze, medtem ko je Scuba izdelana iz gibljive gume. Scuba je primerna za uporabnike, ki prekomerno pritiskajo na dlesni med ščetkanjem, saj se Scuba ob prekomernem pritiskanju upogiba in tako zmanjša pritisk na dlesni.

Izdelava – kje so Radius zobne ščetke izdelane?

Izdelane so v ZDA, v mestu Kutztown, v zvezni državi Pennsylvania. Proizvodnja poteka v starem mlinu, ki je bil obnovljen leta 1988. Celotna ščetka in pakiranje je izdelano v tem mlinu. Radius ima eno izmed tehnološko najnaprednejših proizvodnih linij na svetu, vključno z kontrolo kvalitete.

Zakaj so Radius ščetke tako drage?

Radius ščetke so narejene ročno iz visoko kakovostnih materialov in vsaka posebej je natančno pregledana. Standardne ščetke so narejene avtomatsko brez osebnega nadzora.
Življenjska doba je v povprečju trikrat daljša. Cena za cikel uporabnosti je tako primerljiva z drugimi ščetkami.